Waarom de mindset voor een training cruciaal is

Niet nadenken over de mindset van je mensen voordat ze naar een training gaan–> ZONDE en een gemiste kans.

Niet nadenken over de mindset van je mensen als je een verandering wilt doorvoeren op de werkvloer–> ZONDE en een gemiste kans.

Als je met de werkvloer een grote verandering doorgaat of wellicht een training organiseert voor de mensen, wil je natuurlijk wel dat het een bepaald resultaat geeft. Ze gaan op training om de klantvriendelijke benadering aan te scherpen, dus verwacht je dat ze vaardigheden gaan aanleren die daarvoor zorgen. Vrij logisch toch?

Echter we denken er niet over na of ze ook gemotiveert zijn om het te doen. (lees–> de juiste mindset hebben). We zien en ervaren weerstand. Iemand leert niet tot weinig en op de werkvloer gaat het stroef. ZONDE en een gemiste kans.

Daarom is het ook zo belangrijk om eerst met elkaar de juiste mindset aan te leren. Iedereen doet eigenlijk altijd zijn best maar soms lukt of kan het gewoon niet. Je gelooft er niet in. Je vertelt jezelf dat jij dat toch niet kan, dat je het toch wel weet, dat je er geen zin in hebt, dat je de tijd wel zal uitzitten enz. ZONDE en een gemiste kans.

Wees niet zo streng voor jezelf. De juiste mindset zorgt ervoor dat er motivatie is. Dat er gekeken wordt naar mogelijkheden en dat we willen samenwerken. Wees niet te strend voor jezelf en de werkvloer. Ook dat is ZONDE en een gemiste kans want echt Iedereen doet immers zijn best. Het is aan jou omdat te doen met de juiste mindset en dit aandacht te geven in plaats van de weerstand en de negatieve gedachten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *